Over ons

waar het allemaal begon

Samen gaan we voor het klimaatakkoord

Visie Duurzaam is ontstaan vanuit een passie voor een bijdrage aan het milieu. Inmiddels met jaren ervaring op het gebied van advies, uitvoering en financiering om voor uw woning of bedrijf de beste oplossing op het gebied van duurzaamheid te vinden.

Het begon allemaal in 2010, toen oprichter (Jordy Pieroelie) afstudeerde in een fabriek waar zonnecellen werden geproduceerd. Na afstudeerstages in het buitenland werd de hoge nood voor verduurzaming echt getriggerd.

De vervuiling van het milieu en manier waarop we met de wereld omgaan, moet echt anders. Daar willen we verandering in brengen en daar proberen we zoveel mogelijk mensen in mee te nemen.

ons concept

Energielabel omhoog, energierekening omlaag

Elke dag verbruiken we energie in het huishouden. De (hoge) energierekeningen zijn elk jaar weer een teleurstelling en de kosten lopen steeds hoger op. Daar biedt Visie Duurzaam een oplossing.

Onze duurzaamheidscoaches inventariseren tijdens een woningopname uw situatie en bekijken eerst waar er mogelijk kan worden bespaard. Het doel is om eerst energie te besparen en dan te bekijken welke energieopwekking van toepassing zijn.

Van het isoleren van uw woning, naar duurzame verlichting en verwarming, tot oplossingen in energieopwekking zoals zonnepanelen. Ook leveren wij laadpalen om duurzaam te rijden. Het klinkt ambitieus, maar een besparing op uw energierekening van 70% is echt haalbaar! Natuurlijk is hier ook een investering voor nodig, maar hier zijn eventueel gesubsidieerde financieringen ook een oplossing voor. Laat onze duurzaamheidscoaches u verrassen en u ook informeren over eventuele subsidies en financieringen.

ons team

Onze specialisten staan voor u klaar

Dat begint met een eerlijk advies. Samen bespreken we uw wensen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Gedurende het traject mag u rekenen op een vast aanspreekpunt die u begeleidt tijdens het hele traject.

Jordy

Jordy

Jordy

Eigenaar

Marvin

Coach

Brian

Engineer

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Een besparing van 70% op uw energierekening is echt haalbaar! Onze duurzaamheidscoaches inventariseren tijdens een adviesgesprek aan huis uw situatie en informeren u ook over eventuele subsidies en duurzaamheidsfinancieringen. Houd uw energienota bij de hand en laat u verrassen door onze duurzaamheidscoaches.