Zonnepanelen Limburg – gratis advies

Zonnepanelen Limburg

Een van de meest effectieve oplossingen om te verduurzamen is het installeren van zonnepanelen Limburg. Zodra deze panelen geïnstalleerd zijn, wordt er direct groene stroom opgewekt die uw woning van energie voorziet. Dit resulteert niet alleen in directe besparingen op uw energiekosten, maar blijft ook gelden wanneer saldering niet meer mogelijk is.

Visie Duurzaam is een gecertificeerde zonnepanelen installateur in Limburg, die tevens klanten in Brabant voorziet van de nieuwste technieken. Onze ervaren adviseurs komen bij u langs om de staat van uw dak, uw persoonlijke wensen, de kabelroute en de conditie van uw meterkast te beoordelen. Wij installeren uitsluitend A-merk (Tier 1) zonnepanelen en bieden de keuze tussen stringomvormers en micro-omvormers.

Investeren in zonnepanelen is altijd een verstandige keuze. Gemiddeld verdient u de installatie al binnen 5 tot 6 jaar terug, soms zelfs nog sneller. Wilt u ook profiteren van de expertise van een vakbekwame specialist uit Limburg voor advies en installatie? Kies dan voor Visie Duurzaam!

Voordelen van zonnepanelen kopen in Limburg

Wanneer u zonnepanelen Limburg overweegt, is het vanzelfsprekend dat u goed voorbereid wilt zijn. Bij Visie Duurzaam staan wij klaar om u te ondersteunen met een indicatieve offerte op afstand. Maar we gaan altijd een stap verder door persoonlijk bij u langs te komen om u te voorzien van uitgebreide informatie over zonnepanelen, thuisbatterijen en airco’s. Of u nu in Limburg of Brabant woont, het installeren van zonnepanelen biedt talrijke voordelen:

 • Directe energiebesparing
 • Snelle terugverdientijd
 • Verhoging van het energielabel en de waarde van uw woning
 • Duurzaam wonen

En wist u dat u zonnepanelen Limburg in combinatie met een airco kunt installeren, waardoor u zowel elektriciteit als gas bespaart? Dit zorgt voor dubbele besparingen, waardoor de terugverdientijd soms verkort wordt tot slechts 3 jaar!

Waarom uw zonnepanelen Limburg bij Visie Duurzaam kopen?

 • Eerlijke prijsstelling
 • Uitstekende after-service
 • Gebruik van A-merk materialen
 • Lange garantieperiode (25 jaar)
 • U ontvangt een garantiecertificaat van het onafhankelijke garantiefonds GFDE
 • Gecertificeerde installateur en geregistreerd bij het solarregister.nl

Visie Duurzaam installeert zonnepanelen, airco’s en thuisbatterijen in Limburg, waarbij u geen eigen geld hoeft te investeren. Liever betalen in termijnen? Vraag naar onze financieringsmogelijkheden!

Welke zaken zijn belangrijk wanneer u zonnepanelen aanschaft?

Voordat u zonnepanelen in Limburg aanschaft, zijn er een paar belangrijke zaken om te overwegen. 

 • Is uw dak en meterkast geschikt?
 • Kan er veilig gewerkt worden?
 • Hoe snel wordt uw investering terugverdiend?
 • Is de leverancier en fabrikant betrouwbaar?
 • Wordt uw garantie gewaarborgd door een onafhankelijk garantiefonds?
 • Wat is de efficiëntie van de zonnepanelen?

Kies voor Visie Duurzaam voor een professionele installatie van uw zonnepanelen Limburg! Visie Duurzaam is al sinds 2010 actief.

Laat uw zonnepanelen installeren door Visie Duurzaam

Visie Duurzaam uit Limburg is een installateur die al sinds 2010 bezig is met het vak. Het werk wordt met passie gedaan en er wordt jaarlijks bijgeschoold. Zo heeft Visie Duurzaam de Eerste Monteur erkenning vanuit Switch2solar ontvangen (belangrijk voor InstallQ erkenning). Zo werken we altijd volgens de gestelde eisen. Wij werken enkel met A-merk  (Tier 1) materialen en bieden altijd een eerlijke prijs met hoge garanties. Tijdens een schouw worden alle zaken besproken zodra er achteraf geen onaangename verrassingen zijn. Visie Duurzaam werkt enkel met de grootste Duitse leverancier samen en geeft dan ook Duitse garanties af.

Zoekt u een betrouwbare installateur in Limburg dan bent u bij Visie Duurzaam aan het juiste adres. Bent u zich aan het orienteren en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Onze Solar engineers helpen u graag verder. Of dat nu gaat om zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen of airco’s.

Gratis advies

Bij Visie Duurzaam begrijpen we dat het maken van de juiste keuze voor zonnepanelen Limburg een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we de mogelijkheid om gratis advies aan te vragen. Onze energie coaches staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw situatie te analyseren en u te voorzien van deskundig advies op maat.

Of u nu meer wilt weten over de geschiktheid van uw dak, de terugverdientijd of de efficiëntie van zonnepanelen, wij staan voor u klaar om u te begeleiden in het proces van het kiezen van de juiste zonnepanelen in Limburg. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van ons gratis advies!

Deel dit artikel:

Aarzel niet om contact op te nemen

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.