Zonnepanelen

Zonnepanelen van Visie Duurzaam

Sinds 2010 is Visie Duurzaam actief in de markt van zonnepanelen en hebben wij honderden klanten blij gemaakt met een nieuwe zonnepanelen installatie. Wij gaan altijd voor het maximale resultaat en vinden het belangrijk dat u als klant 100% tevreden bent. 

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Visie Duurzaam?

 
De beste merken
Visie Duurzaam biedt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de volgende merken die voldoen aan strenge internationale normen: Solaredge, Longi, JASolar, Seraphim en LG solar.
Deze panelen garanderen maximale energieopbrengst en duurzaamheid, waardoor u zeker weet dat uw investering zich ruimschoots terugbetaalt.
 
Nauwkeurige en snelle installatie
Onze installateurs zijn erkend en beschikken over jarenlange ervaring. Dit betekent dat de installatie van uw zonnepanelen snel, nauwkeurig en zonder problemen verloopt. Wij zorgen ervoor dat uw systeem optimaal functioneert en u direct kunt beginnen met besparen.
 
Omvormers
Een belangrijk onderdeel van uw zonnepanelensysteem is de omvormer. Visie Duurzaam levert omvormers van topkwaliteit die de opgewekte zonne-energie efficiënt omzetten in bruikbare elektriciteit voor uw woning. Hierdoor maximaliseert u de opbrengst van uw zonnepanelen en verlaagt u uw energierekening.
 
Erkend installateur
Als erkend installateur biedt Visie Duurzaam u professionele en betrouwbare service. Onze deskundige monteurs begeleiden u door het gehele proces, van advies en ontwerp tot installatie en nazorg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en streven naar langdurige tevredenheid bij al onze klanten.
 
Kiezen voor Visie Duurzaam betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Uitsluitend bewezen kwaliteit

Visie Duurzaam is een PV-specialist met jarenlange ervaring in de branche. Ons brede assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige PV panelen (glas-kunststof of glas/glas) die voldoen aan alle internationale eisen (minimaal IEC 61215 en 61730). De meeste panelen staan op de TIER1 lijst.

Stimuleringsregeling ‘Duurzaam Thuis’

De Provincie Limburg vindt het belangrijk dat we met z’n allen duurzamer gaan leven. Daarom heeft de Provincie Limburg de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis in het leven geroepen. Hiermee bieden zij huurders en woningeigenaren voordelige leningen voor energiebesparende maatregelen aan bestaande woningen in Limburg. Bijvoorbeeld zonnepanelen. De lening voor zonnepanelen betaalt u gedurende 10 of 15 jaar in maandelijkse termijnen af. Het grote voordeel is dat de besparing met zonne-energie op uw energierekening meestal een stuk hoger is dan de maandelijkse aflossing van uw lening. Deze stimuleringslening maakt het dus nóg aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen! U hoeft immers niet meteen een groot bedrag op tafel te leggen voor de aanschaf van uw solar-installatie én u begint direct met besparen op uw energienota. Visie Duurzaam vertelt u graag meer over de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis.

Visie Duurzaam ontzorgt van A tot Z

Overweegt u om zonnepanelen te laten installeren? Bent u op zoek naar een toekomstbestendige installatie en een betrouwbare installatiepartner met jarenlange kennis en ervaring in de branche? Dan bent u bij Visie Duurzaam aan het juiste adres.

Wij helpen u bij het maken van een juiste keuze voor zonnepanelen. De eerste stap is dat wij samen met u, ter plaatse bij u thuis, bekijken welke mogelijkheden er voor uw situatie zijn. Dit adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij kijken op dat moment ook wat u nog meer kunt doen om uw energierekening omlaag te krijgen. Ons motto is niet voor niets: “Energielabel omhoog, energierekening omlaag”

Heeft uw een keuze voor zonnepanelen gemaakt? Dan zorgen wij voor een professionele installatie van uw solar-systeem. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs die allemaal meer dan 10 jaar werkervaring in het vak hebben. Echte vakmensen dus.

Veel gestelde vragen

Heb ik een geschikt dak voor zonnepanelen? Weet u niet zeker of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten. Zij kunnen u precies vertellen of uw dak geschikt is en welke mogelijkheden er zijn.

Hoeveel zonnepanelen dien ik aan te schaffen? Dit hangt af van uw energieverbruik en de beschikbare ruimte op uw dak. Daarnaast spelen de ligging van uw huis en de weersomstandigheden ook nog een grote rol. Onze adviseurs staan voor u klaar om dit uit te zoeken en maken een op maat gemaakte berekening voor u. 

Wat betekent salderen? Salderen is het verrekenen van de opgewekte zonne-energie met uw verbruik. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de netto hoeveelheid stroom die u afneemt van het net.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen? Als particulier kon u de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Helaas is dit sinds 2023 niet meer mogelijk en is de btw op zonnepanelen standaard 0%. Er bestaan wel nog verschillende stimuleringsleningen zoals: “Duurzaam thuis”. 

Dien ik een (extra) verzekering af te sluiten voor mijn zonnepanelen? Zolang uw zonnepanelen aan uw huis vast zitten, is een extra verzekering niet nodig. De zonnepanelen vallen dan onder de opstalverzekering. Waar u wel rekening mee moet houden zijn de uitzonderingen die sommige verzekeraars hiervoor stellen. Hiervoor kunt u het beste kijken op de website van de verzekeraar zelf.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Een besparing van 70% op uw energierekening is echt haalbaar! Onze duurzaamheidscoaches inventariseren tijdens een adviesgesprek aan huis uw situatie en informeren u ook over eventuele subsidies en duurzaamheidsfinancieringen. Houd uw energienota bij de hand en laat u verrassen door onze duurzaamheidscoaches.