Financiering en subsidies

Betaal de duurzame investering in termijnen en begin direct met besparen met onze duurzaamheidsfinanciering

Als u onvoldoende eigen geld hebt of spaargeld niet wilt gebruiken, betaalt u eenvoudig de zonnepanelen en andere duurzame investeringen in termijnen. De besparing op de energiekosten is bijna altijd aanzienlijk hoger dan het maandbedrag waardoor u vanaf dag één geld over houdt. Zo bent u duurzaam bezig en bespaart tegelijkertijd.

Dit rekenvoorbeeld laat zien hoe u direct kunt besparen met de financiering van bijvoorbeeld zonnepanelen: Een gezin van 4 personen verbruikt gemiddeld ongeveer 4000 kwh stroom per jaar. Stel dat u hiervoor zonnepanelen koopt voor een bedrag van € 5400 dan levert dit als snel ruim € 20 per maand op!

Prijs installatie € 5.400

Besparing per jaar* € 920

Besparing per maand € 77

Maandtermijn € 54

Voordeel per maand € 23

 

*O.b.v. een stroom prijs van € 2,23

 

● Gebaseerd op een leenbrdrag van €5400 met een looptijd van 10 jaar en een rente van 3,9%. De totale kosten van de lening zijn € 6530

● De Nationale Duurzaamheidslening wordt verstrekt door Lender&Spender

● Visie Duurzaam treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Lender & Spender BV en geeft advies over de Nationale Duurzaamheidslening

 

Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband met Duurzaam Gefinancierd die de Nationale Duurzaamheidslening aanbiedt. Hierdoor kunt u uw zonnepanelen, thuisbatterij, isolatie of airco installatie eenvoudig financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

 

● Gemakkelijk online binnen een dag geregeld

● Vast bedrag per maand

● Vaste lage rente voor 10 jaar vast

● Je bent direct eigenaar van je installatie

● Kosteloos extra aflossen

● Geen afsluitkosten

● En geen kleine lettertjes

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Een besparing van 70% op uw energierekening is echt haalbaar! Onze duurzaamheidscoaches inventariseren tijdens een adviesgesprek aan huis uw situatie en informeren u ook over eventuele subsidies en duurzaamheidsfinancieringen. Houd uw energienota bij de hand en laat u verrassen door onze duurzaamheidscoaches.