Onze diensten

bekijk ONS DUURZAAM AANBOD

Wij helpen u graag met verduurzamen

Voor verduurzaming van uw huis bent u bij Visie Duurzaam aan het juiste adres. Van zonnepanelen tot warmtepompen, airco, laadpalen tot thuisbatterijen. Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om op een duurzame manier energie op te wekken. Het is een goede stap om uw energielabel te verhogen en uw elektriciteitsrekening te verlagen.

Dakrenovatie plat dak

Bij Visie Duurzaam begrijpen we dat een goed onderhouden dak cruciaal is voor de bescherming van uw woning. Of u nu een dakdekker in Sittard-Geleen zoekt of een dakrenovatie in Limburg overweegt, ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen.

Dakrenovatie schuin dak

Bij Visie Duurzaam begrijpen we dat een goed onderhouden dak een belangrijk onderdeel is voor de bescherming van uw woning. Of u nu een dakdekker in Sittard-Geleen zoekt of een dakrenovatie in Limburg overweegt, ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen.

Thuisbatterijen

De aanschaf van thuisbatterijen is vanwege de huidige salderingsregeling nog niet nodig. Maar wanneer u zonnepanelen aanschaft wilt u de opgewekte stroom natuurlijk wel zelf gebruiken. Daarom is het verstandig om een toekomstbestendig systeem te monteren waarop u op een later tijdstip een thuisbatterij kunt aansluiten.

Laadpalen

Wie een elektrische auto rijdt, of wilt rijden, heeft natuurlijk een laadpaal nodig. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft met een parkeerplaats, Visie Duurzaam adviseert en installeert de laadpalen om hierbij te ontzorgen.

Airco

Een aangenaam klimaat in huis vinden we belangrijker dan ooit. Een airco kan uitkomst bieden en Visie Duurzaam helpt u graag bij het uitzoeken van airconditioningssysteem dat het best bij uw wensen, situatie en budget past.

Energielabel

Gaat u uw woning verkopen dan bent u verplicht een energielabel aan te vragen. Uw woning wordt geïnventariseerd door een EP-gecertificeerde adviseur, waarna u een officieel energielabel ontvangt voor uw woning of bedrijfsruimte.

Warmtepompen

Heeft u een CV ketel en wilt u weten wat de opties zijn om minder gas te verbruiken? (Hybride) warmtepompen zijn een goede optie om uw gasrekening te verlagen.

Financiering en subsidies

Verduurzamen is gunstig, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Op dit moment heeft de overheid verschillende stimuleringsregelingen om verduurzamen zo financieel aantrekkelijk mogelijk te maken.

KWALITEIT EN ZEKERHEID

Elke klant ontvangt een garantiecertificaat

Gegarandeerde kwaliteit: Visie Duurzaam maakt enkel gebruik van absolute A-merken. Tevens leveren wij gecertificeerde en vakbekwame monteurs met meer dan 15 jaar ervaring in de branche en monteren conform de NEN en SCIOS SCOPE12 norm. Visie Duurzaam is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie. U heeft dus gegarandeerde installatie-, fabrieks- en kwaliteitsgarantie. Koopt u bij Visie Duurzaam dan ontvangt u dus ook een garantiecertificaat.

Wilt u snel een vraag stellen aan ons deskundig team?

Eerlijk, ? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.
Werkwijze

Iedere stap behandelen wij zorgvuldig

01

Energieadvies

Onze duurzaamheidscoaches maken een energiescan op locatie en geven een passend energieadvies.

We kunnen ook een offerte op afstand maken ter indicatie als u dat liever heeft.

02

Persoonlijke offerte

Tijdens het energieadvies ontvangt u van ons een persoonlijke offerte op maat.

03

Installatie systemen

Als u akkoord gaat met de offerte dan plannen we een datum in voor de installatie van de systemen. Onze installateurs zorgen dat alles netjes wordt aangesloten en geven daarbij ook instructies.

04

Duurzame energie

Na de installatie van onze systemen kunt u eindelijk uw eigen duurzame energie opwekken voor uw auto, huis of alledaagse producten!

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Een besparing van 70% op uw energierekening is echt haalbaar! Onze duurzaamheidscoaches inventariseren tijdens een adviesgesprek aan huis uw situatie en informeren u ook over eventuele subsidies en duurzaamheidsfinancieringen. Houd uw energienota bij de hand en laat u verrassen door onze duurzaamheidscoaches.